Activiteiten alumniboard

De alumniboard van Thomas More organiseert jaarlijks veel en uiteenlopende activiteiten. In dit bericht kan je daar meer over lezen, zodat je de data vast in je agenda kan zetten. We hopen jou te mogen verwelkomen bij een van de activiteiten.

30 mei: borrel in Nijmegen. Inclusief optionele mis vooraf met sacramentsprocessie van het Nijmeegs Studenten Gregoriaans koor vanuit de Valkhofkapel. Meer informatie volgt binnenkort. 

5 juni: boekenclub. Na een geslaagde eerste avond over ‘De Namiddag van het Christendom’ van Tomáš Halík vindt op woensdag 5 juni  20:00  een tweede avond plaats over het essay ‘Onbeschikbaarheid’ van de Duitse socioloog Hartmut Rosa. Deze avond zal worden geleid door prof. dr. Wim Kremer, voorzitter van stichting Thomas More, in lijn met de huiskamercolleges van het studieprogramma. De avond is ook open voor geïnteresseerde vrienden, studiegenoten en familie. Je kunt je via deze link aanmelden. Na aanmelding zal je aan de Whatsappgroep toegevoegd zal worden. De locatie is het mooie Ariënsinstituut, Keistraat 9, 3512 HV te Utrecht (op loopafstand van het Centraal station).

5 oktober: alumnidag. De jaarlijkse alumnidag komt er weer aan! Deze staat gepland op 5 oktober in het Bonifatiushuis in Utrecht. Het thema van de dag is Ontworteling. Op de dag is volop ruimte voor verdieping, bezinning en ontmoeting. 

1-3 november: abdijweekend. Na de succesvolle eerste versie van het alumni-abdijweekend gaan we dit jaar wederom met een groep alumni naar de mooie abdij van de Benedictijnen in Slangenburg, heerlijk afgezonderd in de natuur vlakbij Doetinchem. Aanmelden kan binnenkort en er zijn dit jaar 17 plaatsen.