Activiteiten alumniboard

De alumniboard van Thomas More organiseert jaarlijks veel en uiteenlopende activiteiten. In dit bericht kan je daar meer over lezen, zodat je de data vast in je agenda kan zetten. We hopen jou te mogen verwelkomen bij een van de activiteiten.

5 oktober: alumnidag. De jaarlijkse alumnidag komt er weer aan! Deze staat gepland op 5 oktober in het Bonifatiushuis in Utrecht. Het thema van de dag is Ontworteling. Op de dag is volop ruimte voor verdieping, bezinning en ontmoeting. 

1-3 november: abdijweekend. Na de succesvolle eerste versie van het alumni-abdijweekend gaan we dit jaar wederom met een groep alumni naar de mooie abdij van de Benedictijnen in Slangenburg, heerlijk afgezonderd in de natuur vlakbij Doetinchem. Aanmelden kan binnenkort en er zijn dit jaar 17 plaatsen. 

Boekenclub: Na een geslaagde avonden over ‘De Namiddag van het Christendom’ van Tomáš Halík en het essay ‘Onbeschikbaarheid’ van de Duitse socioloog Hartmut Rosa. Zal er in het worden geleid door prof. dr. Wim Kremer, voorzitter van stichting Thomas More, in lijn met de huiskamercolleges van het studieprogramma. De avond staan ook open voor geïnteresseerde vrienden, studiegenoten en familie. De volgende avond zal in het najaar 2024 georganiseerd worden, we houden je op de hoogte.