Young professionals

Heb jij al enkele jaren werkervaring? Vraag jij je af hoe jouw motivatie en inspiratie zich vertaalt in zichtbare resultaten in je werkomgeving? Zoek je naar meer mogelijkheden om handen en voeten te geven aan de menselijke, sociale en ecologische waarden, zoals die o.a. tot uitdrukking komen in het Katholiek Sociaal Denken? Dan is het Young Professionals programma van Stichting Thomas More en Socires iets voor jou!

Samen met andere jonge hoogopgeleide professionals ga je in dit programma op zoek naar kennis en vaardigheden om je gedrevenheid tot uiting te laten komen in je professionele omgeving. We brengen je in contact met mensen die al een paar stappen verder in hun carrière zijn en invloedrijke functies in het maatschappelijk leven hebben. Zij gaan met je in gesprek over hoe zij hun waarden, idealen en levensbeschouwing in hun werk laten doorklinken.

Samen met andere jonge hoogopgeleide professionals bieden we je in dit programma verdieping van hun kennis over en praktische toepassing van de katholieke intellectuele traditie.

Het programma bestaat uit twee plenaire ontmoetingen met andere young professionals. In de maanden na de startbijeenkomst voeren je 2 gesprekken met invloedrijke personen uit het maatschappelijk middenveld. Het programma staat open voor mensen tot 35 jaar met 3 tot 5 jaar werkervaring.

Heb je interesse in dit programma of wil je er meer over weten, mail dan naar: info@thomasmore.nl

Het young professional programma is een samenwerkingsproject van Stichting Thomas More, Stichting Socires.