Young Professionals programma

Heb jij al enkele jaren werkervaring? Vraag jij je af hoe jouw motivatie en inspiratie zich vertaalt in zichtbare resultaten in je werkomgeving? Zoek je naar meer mogelijkheden om handen en voeten te geven aan de menselijke, sociale en ecologische waarden, zoals die o.a. tot uitdrukking komen in het Katholiek Sociaal Denken? Dan is het Young Professionals programma van Stichting Thomas More en Socires iets voor jou!

Samen met andere jonge hoogopgeleide professionals ga je in dit programma op zoek naar kennis en vaardigheden om je gedrevenheid tot uiting te laten komen in je professionele omgeving. We brengen je in contact met mensen die al een paar stappen verder in hun carrière zijn en invloedrijke functies in het maatschappelijk leven hebben. Zij gaan met je in gesprek over hoe zij hun waarden, idealen en levensbeschouwing in hun werk laten doorklinken.

Het programma bestaat uit twee plenaire ontmoetingen met andere young professionals en twee gesprekken in vertrouwelijke setting met inspirerende persoonlijkheden. De aftrap voor dit jaar wordt gegeven met een plenaire meeting op 21 oktober 2022. De afsluitende meeting vindt plaats in het voorjaar 2023.

Heb je belangstelling? Schrijf je in voor de startdag van dit programma op 21 oktober. Key note speaker is de bisschop van Den Bosch, iemand die vanuit zijn positie en zijn ervaring veel in te brengen heeft waar het gaat om de (blijvende) verbinding tussen werk en motivatie. Verder gaan we op interactieve manier naar de kern van de vraag hoe impact te hebben en houden vanuit je inspiratie.

In grote lijnen zal het programma op 21 oktober er als volgt uit zien:

16.00 uur ontvangst
16.30 uur start van het gesprek met mgr. De Korte, bisschop van Den Bosch
18.00 uur (vegetarisch) diner
19.00 uur interactie

Locatie: Conferentiecentrum Abdijhof (Mariënkroon) te Nieuwkuijk bij Den Bosch. Vanaf station Den Bosch zal een shuttle ingezet worden.

Heb je interesse in dit programma of wil je er meer over weten, mail dan naar: info@thomasmore.nl Aanmelding kan tot 15 oktober via ditzelfde mailadres.

Het young professional programma is een samenwerkingsproject van Stichting Thomas More, Stichting Socires en het Titus Brandsma Instituut.