Young professionals programma

Heb jij 3 tot 5 jaar werkervaring? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je in je huidige of volgende baan naar mogelijkheden om handen en voeten te geven aan de waarden van het Katholiek Sociaal Denken, ook als dit werk in de profitsector is? Dan is het Young Professional programma van Stichting Thomas More en Socires iets voor jou!

Samen met andere jonge hoogopgeleide professionals zoek je in dit programma naar verdieping van de kennis en de praktische toepassing van het Katholiek Sociaal Denken. We brengen je in contact met mensen die al een paar stappen verder in hun carrière zijn en invloedrijke functies in het maatschappelijk leven hebben. Zij gaan met je in gesprek over hoe zij in hun werk handen en voeten gegeven hebben de praktische toepassing van de katholieke intellectuele traditie en meer in het bijzonder de waarden van het Katholiek Sociaal Denken.

Verdieping brengen we door (internationale) sprekers op het gebied van economie, ecologie of theologie aan het woord te laten.

In 2022 start dit programma op 13 en 14 mei in Mariënkroon nabij Den Bosch. Heb je interesse in dit programma of wil je er meer over weten, mail dan naar: info@thomasmore.nl